Med Idaa..!! :D

Idag  har jag och Ida varit, och vi satte nästan eld på hennes micro!! :O Vi skulle tina upp en cremé fraisheburk *staving* i micron, men glömde att det var aliminium, så det satte eld (en liten låga)!! Jag fick panik, Ida drog ut sladden och öppnade micron och sprang och hämtade en granne. Jag öppnade fönstret och det rök omkring massa sotfnul i luften. Idas granne hjälpte till att få ut burken och tillslut löste det sig c:

Efter den dramatiska händelsen fikade vi- jag åt en biskvi och Ida ett vaniljhjärta- och sedan lekte vi kurragömma o lite ute ;) En fågel sket på Idas ben x) hhahaha :D På torsdag ska jag med Ida ut till hennes sommarstuga!! Jippiekayeej :D Så det blir bad i poolen och annat bus... MOHAHAHAHHAH!! *host* eh.. hihi?



HEj svEj linGon.. Äh, det blev inte bra -.-'



SOMMARLOV SNART JU =)

Yesyesyes, snart sommarlov :) I löööve it..
Idag hade vi sista bildlektionen i plugget! Detsutom jättenice väder, så det märks att det är påväg att bli soommar! :D Mehehehe c: solknarkaren CT älskar det! Aao, annars har det inte hänt så mycket. Hejå! 

 


Hemma :)

Tjao there :) Har kommit hem från mormor o morfar nu! Har varit i 9 dagar i Idehult, but now i Kalmar =)
Om du undrar varför uppdateringen varit kass så hade vi inget internet i Idehölt :( Så inget internet- inga inlägg. Tyvärr. Just nu knarkas det Kent och Stallet.se , o jag håller på att packa upp, mehehehe c: Ja... Bild? Sure. Varsegod <:









Adidas :D

Har fått en Adidasjacka -tröja- igår :) Jätteskön och perfa storlek! Vädret är toppen så ska ut och ladda mig med mycket D-vitamin nu =) Kram o hej ^^,




Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Titta vilken lång rubrik :D Hela fick inte plats ens ;) Hahaha =) Idag fick vi sovmorgon i plugget, till halv 10. Då skulle vi till Stensö och ha båtrace med båtar vi har gjort under Tekniken. Vår båt kom 4a av,
15-20 båtar x) *stolt...* och så har vi kollat på Ghost Hunter (eng) och ätit en del av chipsen, popcornen och godiset som blev över på discot vi hade i våras :D
Jag ska ev få en Adidasjacka slash tröja, får se 8D Man kan ju hoppas iaf ^^
har inte så mkt att skriva om, men har en liten bild c: Meheheeh!

   <--- Yees =)

Varföööör!???

Snyft. Snyftsnyft.
Buhuu... Snyft. Snyftsnyft.
*harkling*
SNYFTSNYFT!!!
Jag är faktiskt ledsen. Nej, inte ledsen, besviken. VARFÖR HITTADE JAG INTE DEN LILLA BLÅ KANINEN SOM ÄR HÅRIG PÅ MAGEN TIDIGARE!!?? Den kunde blivit min bästa vän, men nu är det för sent. Snyft.
Nu är jag för gammal för små blå plastkaniner som är ludna på magen. Stina, jag och Tove hittade denna lilla varelse vid stranden igår med en väska (?), den är jättesöt!
Bild:

Kaninen med sin.. öh... väska? Eller är det en toalett?
  
                                                        


  Hahaha :)

Pissniss!

Nej, picknick ska det ju vara 8) Japp, årets första picknick har ägt rum :D Jag och Tove cyklade med fika- utan en aning om vart vi skulle- till en dunge någon (några?) km från mitt hus. Vi hade bestämt att människor var livsfarliga och skulle sjuta oss, OM vi inte kastade oss ner på marken med händerna över huvudet. Hahaha, folk... öh.. tittade lite på oss x)

Först duggade det lite, men sedan kikade solen fram =)
Detsutom skrek vi vårens 'Vårskrik'. Detta året skrek vi "Biskvier till himlen!". 

                                     
Just nu lyssnar jag på Outcast med Timo Räisänen

Liten bildbomb:
















   Gölliga Tove :)


















2 minutersinlägg =)

Hej, bloggade inte igår, förlåt. Jag sov alltså över hos My, och vi kollade på film- Grown Up *stavning*. den var asbra! Plus det flummade vi och kollade på Youtubeklipp :)
Tyvärr blir detta inlägg kort. Jag är sjuk :( Hatar att må dåligt!!!! Men aa... Orkar inte blogga mer nu, hejdå!

Tjeenare!

Vi har laddat allt. Allt! :D
My och jag ska sova över, och kolla på film :'3 Detsutom har vi godis, (yomyom) chips och läsk ;) Men nu ska ut och spionera på folk O.o Hejdå =)

Godmörgon :D

Hej, kanske liite sent att säga godmorgon? OwO Fast det beror på vad man anser som morgon. Vad tycker du? :'D

• Kl 06.00 eller tidgare?
• Mellan kl 08.00- 09.00?
• 10.00 ca? 
• Över kl halv elva.

Kommentera så får du en kram ^^  Jahaja. Idag ska jag till My vid kl 4 (tror jag). Ska ringa henne ssnarrrt (så säger en av mina lärare, nämner inga namn xD) och kolla läget, meheheheh c:  
Resten av familjen är nere hos Liselotte o Pelle. Så jag skriver ett litet tråkigt inlägg i väntan på dem <: Jaaa, en bild kanske passar, så om du väntar ska jag kolla om det finns ngn >.< .... 
.... *tystnad* 
...... Nu  har jag hittat en!!


Nu drar vi till simhallen!

Bloggar nog nt mer ikväll, så ha det gööttit ;)

VI HAR JUST ÄTIT HELIGA MAKARONER SOM VÄRMDES I EN HELIG MIIIIKRO =)

Just now.. Hos My :D

Hej, jag ääär för tillfället hos My =)
Vi ska till Simhallen senare, när Mys mamma kommer hem 8) Vi har nyss (väääldigt diskret) spionerat på Mys grannar x] Vad gör alá du då?? På tal om förra inlägget om att spara så har vi tjänat in pengar till klassresa, vi har 109 kr var, så antagligen kommer vi åka till simhallen i Växjö. <:

Mohhahhaha, My snackar om när hon var i Växjö simhall, då var dett (mehheehe) en kille som svätte vatten på henne, och hon blev arg och kallade honom Paul/Pål >.< Ondkaaa =D

Jupps, hejååå! 

Spara spara... ^^

Just nu sitter jag och funderar på vad 'pinnarna' som man lägger efter sina varor på rullbandet (i affären) heter?? ^__^
 Om du vet eller har en teori så KOMMENTERA!! :'3

Jag håller på att spara till en dator, det går sådär... 8D Suck. Förhoppningsvis får jag ihop lite pengar till nu när jag fyller år ? OwO Jag längtar som *** tills min fööödelsedag nu!! Det är... är... sju (?) veckor kvar bara!!! JIIIIIIEEEEEJJ!! :D =)  Jag önskar mig:

• Ett skissblock
• Stiftpennor
• Pengar
• En apa

Lite bilder:






Mina pengar är sparade i en legoplast-skattkista x)


Med sötisen ^__^

För någon vecka sedan var jag med blåsfisken Tove, och vi bakade cupcakes, me like...! <: De blev ofantligt svarta... Konstigt, vad kan det bero på? O.o De blev sjukligt brända, men vi kom fram till att de inte smakade bränt. Så vi lekte sjukhus och reparerade dem med hjälp av heltäckande 'frosting' och strössel! De blev skitgoda öfc :D

RESULTAT:






 <----- Smet, det godaste :P




 <---- Jag, men mig får man inte smaka på! D: Då är du illa ute...



Yomyom! ^^  <---- Söt blåsfisk som rör om i söt smet.



 <---- Ailen med konstig min håller i en plåt med cupcakes ♥

  <---- Awesome wannabe inte-alls-brända cupcakes.
 <---- Suddig bild som ska föreställa muffinsen.
 <---- Cupcakes!!

 <---- Snyggisformarna :D

Och sista bilden: 

 

Dikt skrivna av CT 'Härskaren slash Mästaren' Elvö :) *stolt*

Nu ska jag försöka mig på att skriva en dikt, så håll tummarna! Haha :D

Heliga CT är Mästare
ty henne dig lyda minsta vink
Be, böna till Härskaren
Härskaren CT
du vänder dig till
Mästaren
är helt azuum
Härskaren CT     

                                                            ♥
Erkänn att den var bra!? ♥

Hahahaah, deeet var duktigt!!!

Kram från CT =)


Hej nya lilla blogg!

Hej, nu kommer jag här med en liten blogg.
Detta är min... öhhh... *tänker* andra blogg! Gud vad komplicerat att tänka ut (absolut), suck :• Lilla CT Awesome af Coolast är inte speciellt logisk, huh? Owo
Förövrigt är jag sjuukt smart, eller hur?? *tystnad, en artig harkling hörs* Men är man smart så är man!  Hm, det där lät otroligt poetiskt. :) Ja. Mm. Självklart. NEJ, DET LÄT F*N INTE POETISKT ETT SKIT DITT SMARTHEAD ALÀ CT!! GAAAAAAAAAAAAHHH!!!
Ah, juste, blogginlägget. Idag har jag varit i en rabiat tråkig byggnad som kallas skola. x)


*Skola kan syfta på en avgränsad riktning inom en religion eller en vetenskaplig eller estetisk disciplin, se skolbildning.


En skola är en plats där elever får utbildning under handledning av lärare. Ordet "skola" kan också betyda läromedel, vanligen i instrumentspel. Med exempelvis "pianoskola" åsyftas således inte i första hand en plats där man lär sig spela piano utan en bok med noter och systematiska pedagogiska anvisningar.

Skolledning är ett begrepp som används för att beskriva de som har det yttersta ansvaret för en skolas verksamhet. Oftast används begreppet om lite större skolor där det finns flera rektorer och en skolchef eller liknande. Skolledningen består då av skolchefen och rektorerna.*


*Citat ur Wikipedia. hahahahah, jag är för rolig! :'3 Och yees, ganska ego.

Och i den så kallade skolan där det är meningen att man ska lära sig saker (ah, hjälp!) så hade vi en del geografi, musik och matte. Fun.
På musiken kollade vi på Sound of Music 8D


RSS 2.0